Rólunk

A Mikroszinkron Kft. 30 éve a szinkronipar egyik legmeghatározóbb szereplője. Tulajdonosai Kozma Gyula Ferencné és Boross István.

…………………………

A szinkronstúdió 30 éve készít kiváló szinkronokat, nemzetközi hangsávokat, reklámokat.

…………………………

A tulajdonosok 2020-ban elérkezettnek látták az időt arra, hogy portfoliójukat bővítsék, így partneri szerződést kötöttek a SuperHero Stúdióval, amelynek lelkes csapata, 20 éves szakmai tapasztalatával a fiatalabb generáció igényeit is szeretné kielégíteni.

…………………………

A stúdió szinkronokkal, hangi utómunkával, reklámokkal és 2021-től már próbatermi szolgáltatással (“Silent”-termünk az egyik legmodernebb technikai eszközökkel felszerelt terem a piacon), digitális technológiával elkészített album és dal felvételekkel, produceri tanácsadással, mastering-gel is foglalkozik, professzionális szinten.

…………………………

Továbbá, online platformokra készít és fejleszt sorozatokat, egyéb műsorokat és reklámokat.

…………………………

Bővebben a www.superherostudio.hu weboldalon olvashatsz arról, hogy mennyi mindenben tudunk Neked segíteni, ha velünk szeretnél dolgozni.

…………………………

Ha weboldalunkon találtál olyan szolgáltatást, amelynek megvalósításához segítségre lenne szükséged, akkor várunk Téged sok szeretettel egy kellemes, modern és családias környezetben.

…………………………

Ha van olyan zenei, filmes, vagy egyéb érdekes és izgalmas ötleted, ami a profilunkba vág, de esetleg elakadtál benne, akkor vedd fel velünk a kapcsolatot és mi segítünk Neked a megvalósításban.

…………………………

E-mail: info@mikroszinkron.hu

…………………………

Telefon: +36 30 128 0907

…………………………

A Mikroszinkron Kft. és a Mikroszinkronban működő SuperHero Stúdió, széleskörű szolgáltatást nyújt a filmes és a zenész szakma számára.

…………………………

Számunkra nincs lehetetlen, a középpontban mindig Te vagy és a Te igényeid.